Футболистите на България опитали и от нощния живот на черногорската столица Подгорица след равенството 2:2 срещу Черна гора в първа световна квалификация за първенството в ЮАР през 2010 година. Това съобщава в днешния си брой вестник “Вести”.

“Играчите на България до късно през нощта обикаляха по улиците на Подгорица, за да опитат от известните локали. Усмивките не слизаха от лицата им”, пише изданието.
 

Ситуацията в състава на Черна гора е била съвсем друга. Каква? На една от следващите тренировки това разясни Йован Танасиевич. “Ние също не спахме, кой може да заспи. След такава среща тежко можеш да заспиш спокойно, допуснахме гол в последната минута и то след пресилен фаул, който съдията веднага даде за съперника”, заяви бранителят на Черна гора.

Двамата национали на Черна гора - Мирко Вучинич и Игор Бурзанович пък изгладиха отношенията си, след като се сбиха помежду си след края на мача с България. Звездата на Рома налетя на Бурзанович, тъй като не бе доволен от играта му в последните минути на двубоя. "Разбирам поведението му, всички ни хвана яд, че ни вкараха гол в последанта минута. Не искаме да има слухове, че в тима ни се делим на групи, няма нищо такова. Това попадение ни изнерви до краен предел", каза Бурзанович./БЛИЦ