Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани твърди, че в момента Арсенал представлява по-сериозна опасност за неговия тим, отколкото Челси. Следващият мач на "червените дяволи" е именно срещу "топчиите" и той ще се изиграе в понеделник на "Олд Трафорд". Седмица след това Димитър Бербатов и съотборниците му гостуват на "сините" от Лондон.

"Към този момент Арсенал представляват по-голяма заплаха за нас, отколкото Челси. "Сините" загубиха няколко мача и се забелязва, че не са толкова уверени в себе си, колкото бяха в началото на сезона. Арсенал обаче се намира в супер форма и си личи самочувствието, с което играе. Те са голям дразнител и се надявам да ги победим", каза Нани.

Португалецът смята, че намиращият се в прекрасна форма Самир Насри ще бъде най-опасният играч на съперника в предстоящото дерби.

"Насри е най-добрият играч на Арсенал в момента. Той ще бъде много сериозна опасност за нас и ще трябва да внимаваме с него. Иначе аз обичам да играя срещу Арсенал. Ние имаме доста добри мачове срещу тях в миналото, надявам се и сега да се справим добре. В момента сме в много добра форма, което ме радва", каза още Нани. /БЛИЦ