Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо се разгневи на английските медии, че го замесват в какви ли не слухове. Специалния бе спрегнат за бъдещ наставник на ПСЖ и дори се появиха информации, че е поискал сериозно увеличение на заплатата, за да подпише нов договор с „червените дяволи”.

"Вие, английските медии, сте отговорни за тази ситуация, защото един ден пишете, че ще подпиша за пет години за по милиард паунда на сезон, а друг ден пишете, че ще си тръгна и ще отида в ПСЖ", изригна португалският специалист преди утрешното гостуването на Манчестър Юнайтед срещу Бенфика в Шампионската лига.

"Отговорът е, че нищо не се случва. Няма да подписвам петгодишен договор, нито ще ходя в Париж да поемам тамошния отбор. В момента съм мениджър на Манчестър Юнайтед и имам договор с този клуб, така че си изпълнявам стриктно задълженията. Просто бях казал, че това няма да е последният ми отбор, а след тези мои думи някои хора се опитаха да злоупотребяват и да говорят злонамерени неща. Истината е, няма да подписвам петгодишен нов договор, но не мисля и да напускам", отсече Моуриньо.

"Кажете ми, как си представяте в съвременния футбол един мениджър да остане 15 или 20 години в даден отбор? Арсен Венгер е последният останал от тези треньори. Според мен това е невъзможно", завърши Специалния, който вече е изпълнил почти половината от тригодишния си договор с тима, след като го пое през лятото на 2016 година.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА