Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо демонстрира самочувствие след спечелената Купа на Краля на Испания. “Белите” биха Барселона с 1:0 след продължения. Единственото попадение реализира Кристиано Роналдо в 103-ата минута. Това бе първо отличие на Специалния начело на Реал (Мадрид).

“Заслужавахме успеха. Отборът се труди много и упорито. Срещата щеше да е различна, ако бяхме вкарали през първото полувреме. Също така можеше да се промени, ако Пинто не беше направил фантастично спасяване след шут на Ди Мария”, коментира Моуриньо.

“Харесва ми да ме наричат треньорът с титлите и отборите да ме приемат като гаранция за успех. Това ме мотивира. Спечелих купите на четирите най-силни първенства в Европа. Беше изнервен мач, през първото полувреме бяхме по-добри, през второто съперникът ни превъзхождаше. Спечелихме с характер, сила и психика. Знаехме, че можем да го направим и го сторихме", заяви още Жозе.

“Срещу отбор като Барселона винаги е специално. Този двубой няма нищо общо с предстоящите от Шампионската лига”, завърши португалецът./БЛИЦ