Голмайсторът на Барселона Лионел Меси е наричан гений, извънземен и какъв ли още не. Аржентинецът не спира да подлудява с изявите си и записва рекорд след рекорд, но има един футболист, който е по-добър от него този сезон.

Младата звезда на Борусия (Дортмунд) и английски национал Джейдън Санчо омагьосва феновете със своя дрибъл и често оставя съперниците си да се чудят какво им се случва. 18-годишният халф е подал за 15 гола и сам е реализирал 8 попадения в 26 срещи през настоящия сезон и оставя след себе си Меси, който има 14 асистенции.  

Winbet - победата е емоция! (18+)

Никак не е чудно, че европейските грандове вече се редят на опашката за Санчо, който през октомври миналата година продължи договора си с вестфалци до лятото на 2022 година.

„Далеч съм от мисълта вече да сложим табела с цената на Санчо”, каза наскоро генаралният мениджър на „жълто-черните Михаел Цорк.

Борусия (Дортмунд) привлече талантливия халф през 2017 година от Манчестър Сити за 7,4 милиона евро и за по-малко от две години цената му скочи повече от 10 пъти до 80 милиона евро. Той е най-скъпо оценяваният футболист в германската Бундеслига.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19

ГЕРМАНИЯ, БУНДЕСЛИГА - СЕЗОН 2018/19