Аржентинската легенда на световния футбол Диего Марадона се предложи за нов мениджър на рекордьора с 20 шампионски титли на Англия Манчестър Юнайтед. В момента Дон Диего води втородивизионния мексикански Дорадос, a "червените дяволи" назначиха за постоянно Оле Гунар Солскяер с договор за три години.

 "Ако Манчестър Юнайтед има нужда от треньор, аз съм човекът, който може да свърши тази работа. Знам, че този клуб продава много фланелки по света, но те трябва да започнат да печелят и трофеи. Мога да го направя за тях“, заяви аржентинецът пред списание FourFourTwo.

„Манчестър Юнайтед дълго време беше любимият ми английски отбор. През него преминаха толкова много велики играчи и отборът беше страхотен при Алекс Фъргюсън. Но сега трябва да кажа, че това е Манчестър Сити. Знам, че не трябва да променяш така пристрастията си, но това е заради Кун Агуеро. Ние си говорим много и той играе в много добър отбор. В Юнайтед харесвах Андер Ерера. Пол Погба? Не работи достатъчно. Играх на "Олд Трафорд" през 1984 година. Шумът беше като на "Ла Бомбонера", добави Марадона.