Клубната телевизия на Хофенхайм представи на феновете на тима любопитен материал за България и Лудогорец преди визитата на немския елитен тим в Разград този четвъртък за мача от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа.

Репортерката на телевизията гостува за целта на Димитър, който ръководи ресторант в къща за гости "При рицаря" в Хайделберг. Българинът представи няколко традиционни български ястия като гювеч, кебапчета, шопска салата и шашлик от различни видове. Заедно с италианеца Габриеле, който му помага, почерпиха германската журналистка с ракия, а тя дори се опита да научи някои български думи. Германката определено имаше затруднения с произнасянето на „Здравейте“, „Наздраве“ и „Довиждане“ за първи път. Тя бе сериозно впечатлена от шашлика с различни видове меса и ракията, която очевадно й се стори доста люта.  

Димитър, който е от София, разказва във видеото още за Лудогорец и как тимът от Разград бързо се е издигнал от третото ниво на български футбол до елита, където доминира през последните години.  

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА