Пламен СЛАВОВ, специален пратеник на БЛИЦ СПОРТ в Португалия

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров очаква трудно гостуване срещу Спортинг (Брага) утре от 22:05 часа българско време в мач от третия кръг в група „C” на Лига Европа. Херо призна, че е мислил българския шампион за аутсайдер в групата, но нещата са се променили след първите два мача.

"Като стана ясна групата, си мислех, че Лудогорец е аутсайдер, но сега нещата се промениха. С тези точки, които имаме до този момент, а и които се надявам да спечелим, се надявам да излезем от групата. В началото всички смятаха Хофенхайм за големия фаворит, но в крайна сметка големият фаворит според мен е Брага", сподели Димитър Димитров на пресконференцията преди утрешния сблъсъка.

"Чака ни много труден мач. Естествено, че ще бъда много доволен, ако ние станем първият български отбор, който победи тим от Португалия като гост. Разбира се, това ще е много трудно, тъй като Брага е един много силен отбор, който умее да се защитава добре и да атакува. Правят много ротации в състава си и честно да ви кажа не мога да кажа с какъв състав ще започнат. Този отбори има изграден стил и начин на игра. Опитът е много ценен и това, че го имаме е някакъв плюс за нас", допълни Херо за сблъсъка в Португалия.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА