Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров изрази надежда късметът да бъде на страната на българския шампион в реванша срещу Милан от 1/16-финалите на Лига Европа утре вечер от 22:05 часа българско време на „Джузепе Меаца” в Милано. „Росонерите” спечелиха категорично с 3:0 в Разград преди седмица.

“Не мога да гадая дали ще има подценяване от страна на Милан. Ние сме длъжни да подходим максимално сериозно. Колкото и да са нулеви шансовете, ние сме длъжни да отговорим на предизвикателството. Важното е да покажем добър футбол. Дано късметът да бъде на наша страна”, заяви Херо на пресконференцията преди мача.

“Загубихме първия мач не само защото шансът и късметът не бяха на наша страна. А заради класата на футболистите на Милан във важните моменти, когато успяха да реализират своето преимущество. Благодаря на Дженаро Гатузо за хубавите думи, но ние трябва да анализираме и отчитаме нашите грешки. Не бива да допускаме такива наивни грешки като тези от първия мач.

„Имаме Клаудиу Кешерю, който е наказан за още един мач, а Лукас Саша е контузен, той ще отсъства между 2-3 седмици. Какъв резултат очаквам утре? Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Ако кажа, че желанието ми е да отстраним Милан, ще прозвучи смехотворно в ушите на хората. Търся добра игра, ако имаме шанса да спечелим нещо, ще бъда много доволен”, завърши треньорът на българския шампион.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА