Наставникът на Милан Дженаро Гатузо говори преди утрешния сблъсък с Лудогорец. Гатузо за пореден път предупреди играчите си да не се отпускат, макар да победиха с 3:0 в първия мач като гост. Реваншът е утре от 22:05 часа наше време на "Дзузепе Меаца" в Милано.

"Лудогорец има повече от един добър футболист и могат да ни създадат проблеми. Най-големи грижи ще имаме, ако ги подценим. Справяме се добре в последните срещи и бих искал от момчетата да продължим с това. Здраво сме стъпили на земята и работим усилено.

Четох, че ще играем с резервите. Не! Ще има промени, но ще заместя титулярите с опитни футболисти. Ще дам почивка на някои от тима, защото наистина вече имат нужда от това. Съперникът разполага с бързи играчи и ние трябва да можем да играем на високо ниво 90-95 минути", обясни Гатузо.

Темата за възможния фалит на клуба също бе засегната, като Гатузо каза, че нито един от играчите му не се страхува за бъдещето си.

"Няма да фалираме, касата на клуба е пълна. Получаваме заплатите си редовно, уверявам ви. Нямаме финансови проблеми", призна Гатузо.

БЛИЦ ПРЕДСТАВЯ ВСИЧКО ЗА БЪЛГАРСКОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА
РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ЛИГА ЕВРОПА