Легендарният бразилски футболист Ривалдо, който е баща на нападателя на Левски Ривалдиньо, разказа много личен момент от своя живот. Бившият играч на Барселона чувал гласове как ще умре в катастрофа, а след едно пътуване е решил да се посвети на Бог. 

„Аз не бях вярващ. През 2004 година обаче ми се случи нещо изключително. Оставих Крузейро и нямах отбор. В тези моменти започнах да чувам глас в главата си, който ми казваше, че ще умра в катастрофа. Чувах този глас всеки миг и все по-ясно. След това същият този глас ми каза, че ако вярвам в  Бог, няма да умра“, започва разказа си Ривалдо.

„Най-странното в тези времена бе, че исках да шофирам много. Намирах си какви ли не извинения, за да хвана колата и да тръгна нанякъде. Казвах на жена си „Отиваме в Коритиба“, макар че тя не знаеше защо.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Един ден не издържах. Тръгнах сам към Сао Пауло. И през цялото пътуване чувах все един и същ глас. Всеки път по-силен. Имах усещането, че в този ден ще се случи нещо. Спомнях си за познати, загинали на пътя. Моят баща загина по този нелеп начин. Изпълних се със страх. Преминавах в близост до камиони. Когато стигнах до дома си, излязох от асансьора и се избухнах в сълзи като дете. В този ден реших да дам живота си в ръцете на Бога. И повече никога не чух тези гласове“, допълва бразилецът.