Една от легендите на Ливърпул Джейми Карагър даде любопитна прогноза за топ отборите във Висшата лига през новия сезон. Според него Манчестър Сити ще защити титлата си.

„Те са много силни и с Гуардиола начело няма как да не са на върха“, заяви анализаторът на „Скай Спортс“ и постави на второ място любимия си Ливърпул, а четворката допълва с лондонските Тотнъм и Арсенал.

„Ливърпул ще е най-близо до Сити отново, а оставането на Маурусио Почетино начело на Тотнъм ще се окаже ключово за „шпорите“. Арсенал ще покаже друго лице с новите си попълнения“, добави Карагър и направи прогнози и кои тимове ще спечелят останалите трофеи в Англия, както и Шампионската лига.

„Клоп няма голяма успеваемост във ФА Къп, но мисля, че този сезон ще е подходящо това да се промени. Почетино търси своя първи трофей, начело на Тотнъм, макар да върши страхотна работа начело на отбора. Той трябва да се бори за всеки един трофей този сезон. Сити са най-добрите в Шампионската лига този сезон. Те паднаха от английски тимове последните два сезона, но Гуардиола иска на всяка цена най-престижния клубен трофей и този сезон няма да бъде изключение“, завърши бившият защитник.