Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира терористичната атака, която претърпя бившият му отбор Борусия (Дортмунд). Германецът призна, че много се е уплашил, когато е разбрал за станалото, тъй като приема играчите на "жълто-черните" и като приятели.

"Със сигурност моментът е много труден за тях и всеки го разбира. Настръхнах, когато разбрах и бях много уплашен, защото в този автобус имаше не само мои бивши футболисти, а и приятели. Не исках да звъня и да притеснявам никого с глупави въпроси и за това чаках новините заедно с останалия свят. 

Видях лицата на бившите си футболисти и прочетох шока в техните очи. За тях беше много, много трудно. За да се справиш с това, е нужно време. Сигурен съм, че тези, които взеха решението за преиграването, нямаше да могат да изиграят този мач, ако бяха в автобуса. Ако не си бил там, не можеш да си представиш какво е. Аз съм като останалите футболни фенове по света. Единствената разлика е, че познавам всички, които са били в автобуса", заяви Клоп на днешната си пресконференция.

 ВСИЧКО ПО ТЕМАТА С АТАКАТА СРЕЩУ АВТОБУСА НА БОРУСИЯ ДОРТМУНД