Единсон Кавани и Неймар може да са съотборници в Пари Сен Жермен и да са сред най-големите звезди на отбора, но явно никак не се обичат. Конфликтът между тях започна още в дните след пристигането на бразилеца на "Парк де Пренс" и въпреки че мнозина мислеха, че томахавката е заровена, това явно не е точно така. 

Всичко си пролича на мача между националните отбори на Бразилия и Уругвай, в който двамата се изправиха един срещу друг, а "селесао" спечели с 1:0.

В самия край на мача уругваецът тръгна да гони в защита съперника си и го посече точно до тъчлинията. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Влизането му беше остро в глезена на Неймар, за което нападателят на "урусите" получи жълт картон. А бразилецът остана да се превива на земята в типичния си стил, но определено болката този път беше истинска, за разлика от много случаи по време на Световното, когато откровено симулираше. 

А че отношенията им са обострени си пролича и когато Кавани отиде да му подаде ръка, за да го изправи от терена. Той посегна нервно към него, а Неймар категорично отхвърли жеста и даде храна на информациите за продължаващия конфликт между двете звезди на Пари Сен Жермен.