Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бившият френски национал Патрис Евра направи отвратително признание как за отмъщение веднъж се изходил в обувките на някогашния си съотборник в Манчестър Юнайтед и настояща звезда в Барселона Жерард Пике. Двамата играха заедно при „червените дяволи“ от 2006 до 2008 година.

„Те изгориха обувките ми. Не беше смешно, а аз знаех, че Жерард Пике го е направил. Затова взех неговите обувки, отидох в тоалетната и се из*ках в тях“, разказа Евра в предаването на "SKY" - "A League of Their Own" гнусна история за направено от него отмъщение по времето, когато бил съотборник с Пике на „Олд Трафорд“.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Това със сигурност е бил истински шок за испанеца и не е никак чудно, че досега той никога не е разказвал тази част от историята за изгорените обувки на Евра. Двамата спечелиха заедно в Манчестър Юнайтед титлата в Шампионската лига през 2008 година. След това Пике премина в Барселона, с чийто екип триумфира още три пъти в турнира. Евра отиде в Ювентус през 2014 година и не спечели повече нито една голяма титла, а в момента е без отбор.