Катастрофата на хеликоптер край стадиона на Лестър, при която загина собственикът на клуба Вичай Сриваханапраба, отне живота на още четирима човека. Сред тях е 33-годишната тайландска красавица Нурсара Сукнамай.

През 2005 година участва на конкурса Мис Тайланд Вселена и заема второ място, което пък и дава правото да се коронова като Мис Интерконтинентал Тайланд. По-късно същата година печели титлата Мис Фотогеничност в родината си.

От няколко години е служителка на компанията на загиналия шеф на „лисиците“, като изпълнява ролята на негова лична асистентка. Поради тази причина Сукнамай е била заедно с него в хеликоптера.

Пътуванията са били голямата й страст, а на профила й в „Инстаграм“ могат да се видят снимки от различни точки на планетата. През лятото е посетила Мондиал 2018 и няколко елитни конни надбягвания в Англия.

В деня преди фаталния инцидент, случил се в събота след домакинското 1:1 с Уест Хям, тя е публикувала снимка от скъпарски ресторант в Лондон. В началото на септември пък е пуснала снимка със селекционера на националния отбор на Англия Гарет Саутгейт, направена при загубата на Лестър от Ливърпул с 1:2 у дома.

Профилът й е пълен със снимки със звездите на „лисиците“. Позирала е с вратаря Каспер Шмайхел, английските национали Джейми Варди и Хари Магуайър, защитникът от Ямайка Уес Морган и др. Освен това има снимка с шампионската титла на Лестър от 2016 г., както и с тогавашния мениджър на тима Клаудио Раниери.

Нурсара Сукнамай е била страшно запалена по фитнеса, като често е публикувала клипове от собствените си занимания в залата или с упражнения по йога.

ПОСЛЕДНАТА СНИМКА В ПРОФИЛИТЕ НА НУРСАРА, НАПРАВЕНА В ЛОНДОНСКИ РЕСТОРАНТ