Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

През лятото голямата звезда Кристиано Роналдо напусна Реал (Мадрид) и премина в италианския шампион Ювентус, но въпреки това босът на европейския клубен първенец Флорентино Перес сензационно заговори вече за завръщане на португалеца.

„Кристиано остава в сърцата на всички мадридисти. Ако днес го видя, ще го прегърна. Един ден той ще се завърне в Реал (Мадрид)“, убеден е Флорентино Перес, който със сигурност е зарадвал с това изказване много от феновете на „кралете“.

Според испанските медии отношение между Перес и Роналдо не са от най-добрите и именно това е една от причините португалецът да си тръгне от Мадрид, тъй като не се е чувствал достатъчно оценен. Често Роналдо подчертаваше, че му липсва подкрепа от клубното ръководство. Освен това Перес му обещал увеличение на заплатата и не го направил.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Кристиано Роналдо игра девет сезона за „белия балет“ от 2009 до 2018 година и в 438 среши реализира невероятните 450 гола, с които оглавява вечната голмайсторска листа на клуба. Затова не е никак чудно, че 33-годишният нападател бе голям любимец на феновете, които обаче би трябвало да почакат дълго за евентуалното му завръщане. Договорът на португалеца с Ювентус е до 2022 година, когато той ще е на 37 години. Това обаче не би било проблем за него, след като в началото на годината каза: „Ще завърша кариерата си на 41 години“.

Не е изключен и вариантът Роналдо да се завърне в Реал с ръководна функция, след като е приключил активната си състезателна кариера.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ПРИМЕРА - ТУК