Легендата на българския футбол Христо Стоичков се радва на сериозна популярност и одобрение сред зрителите на телевизионните спортни канали в Мексико. Това показа проучване на мексиканската версия на испанския ежедневник „АС“. Анкетата е направена сред читателите на изданието, които са поставили Камата на 19-о място от общо 47 човека.

Потребителите на мексиканската версия на сайта са можели да гласуват само за бивши футболисти, които се изявяват като коментатори и анализатори по телевизиите. Христо Стоичков, който работи за „Унивижън“, е получил 138 гласа.

С най-голямо доверие се ползва бившият мексикански национал Луис Гарсия, играл срещу България на Мондиал`94. Той е получил 1900 вота. Коментаторът за „ТВ Ацтека“ има повече от 900 гласа повече от подгласника си Даниел Браиловски (Фокс Спортс) – бивш израелски национал, роден в Аржентина.

Бившият мексикански национал Хорхе Кампос е пети с 807 гласа. Ексцентричният бивш вратар на „ацтеките“ в момента работи за „ТВ Ацтека“. Легендарният нападател Уго Санчес (ESPN), който през 1990 година спечели „Златната обувка“ с Христо Стоичков, е 11-и с 223 гласа.

Чилийската легенда Иван Саморано, който също е добър приятел на Камата и работи заедно с него за „Унивижън“, се намира на 21-о място със 134 гласа.