Голмайсторът на френския шампион ПСЖ и Лига 1 до момента този сезон Килиан Мбапе е поставил три условия на Реал (Мадрид), за да премине на „Сантяго Бернабеу“, съобщават испанските медии.

Първото от изискванията на 20-годишния нападател е да получава по-голяма заплата от тези на капитана Серхио Рамос, носителя на „Златната топка“ Лука Модрич, Гарет Бейл и Тони Кроос.

Световният шампион с „петлите“ от миналото лято в Русия е пожелал да носи и екип с №7 или №10, който в момента е притежание на Лука Модрич. За №7 нещата са по-приемливи, след като в момента той е на гърба на каращия втори престой в тима Мариано Диас, който най-вероятно ще бъде продаден през лятото. В историята на клуба този номер са носили Кристиано Роналдо, Раул Гонсалес, Емилио Бутрагеньо, Хуанито и Раймон Копа.

Последното желание на Мбапе е да не бъде привличан в Реал неговият сегашен съотборник в ПСЖ Неймар. Причината е, че французинът още не може да се мери с бразилеца в маркетингов план и евентуалното присъствие на Неймар ще отклони светлината на прожекторите към него, а амбицията на Мбапе е той да бъде голямата звезда на „кралете“.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19