Новият треньор на Байерн Нико Ковач не се радва на особена популярност в ядрото от по-опитните играчи на тима. Групичката Томас Мюлер, Ариен Робен, Франк Рибери и Матс Хумелс откровено недоволства от наставника на баварците. Четиримата не харесват статута си, тъй като или са резерви, или биват заменяни при първа възможност.

Към атаката срещу Ковач през уикенда се присъедини още един човек. Той не е част от състава на Байерн, но доста приближен. Все пак става дума за Лиза Мюлер – съпругата на германския национал Томас Мюлер. 26-годишната брюнетка не беше доволна, че нейната половинка е резерва при домакинското равенство 1:1 с Фрайбург в събота. Тогава Томас влезе като резерва. Лиза пък написа в „Инстаграм“: Трябваха ти повече от 70 минути, за да дойде вдъхновението.“

Мнозина се запитаха коя е тази жена, която си позволява да критикува треньора на Байерн.

29-годишният Томас Мюлер и Лиза се познават още от юношеските си години. От 2009 година са женени, но странят от светския живот и ВИП събитията в Мюнхен. Затова и съпругата на германския национал не е известна на широката общественост.

Голямата страст на брюнетката са конете. Заедно със съпруга си имат собствена конюшня в Отерфинг (близо до Мюнхен). Лиза не само отглежда животните и ги тренира, но участва и на състезания. Почти винаги германският национал я подкрепя от трибуните.

Освен конете, двамата отглеждат и две кучета от породата Лабрадор – Мики и Марбъл. Често разхождат домашните си любимци сред природата.

След публикацията си в „Инстаграм“ Лиза Мюлер получи подкрепата на много фенове на отбора, а и на други футболни съпруги. Тя обаче беше притисната да се извини на Нико Ковач, а след това изтри поста си в социалната мрежа. Треньорът на баварците прие покаянието на съпругата на футболиста на Байерн.
По материали на „Билд“
Веселин РУСИНОВ, БЛИЦ