Нападателят на Интер Мауро Икарди се оказа замесен в поредния скандал между сестра си Ивана и съпругата си Уанда. Ивана Икарди изригна за пореден път срещу снаха си, а поводът е решението на клубната управа на „нерадзурите“ да отнеме капитанската лента на аржентинския голаджия и да я връчи на вратаря Самир Ханданович.

Счита се, че това се дължи на проблемите около подновяването на договора на Икарди и влиянието на Уанда Нара във връзка със затрудненията при преговорите. Нападателят дори не попадна в групата на Интер за днешния мач от Лига Европа срещу Рапид (Виена).

„Ако Мауро имаше до себе си човек със сериозно поведение, нищо от това нямаше да се случи. Бедният ми брат, защо продължаваш да позволяваш това? Ясно е, че в Интер не могат да толерират подобно поведение“, коментира Ивана Икарди.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Това е втората атака на сестрата на Мауро срещу Уанда Нара през последния месец. Наскоро тя обвини снахата си, че „има л**на в главата вместо мозък“. Повод бяха изнесените информации, че Уанда продължава да звъни на бившия си съпруг Макси Лопес в моментите, когато се окаже сама у дома. Двамата имат трима синове.

Макси Лопес и Мауро Икарди бяха съотборници в Сампдория, където настоящият нападател на Интер успя да открадне съпругата на настоящия играч на Васко да Гама. Заради това двамата развалиха приятелските си отношения и дори не се поздравяваха преди преди мачовете на своите отбори. Дори има съмнения, че Икарди рядко е викан в националния отбор на Аржентина заради приятелските отношения между Макси Лопес и Лионел Меси.

ИТАЛИЯ, СЕРИЯ "А" - СЕЗОН 2018/2019