Вратарят на Киево Стефано Сорентино сподели на профила си в „Туитър“ снимка, на която се вижда как изглежда след сблъсъка с Кристиано Роналдо в мача от първия кръг на Серия „А“.

39-годишният страж беше заменен принудително в края на мача, след като при стълкновението си със звездата на Ювентус получи сериозна травма. „Бианконерите“ след това стигнаха до победен гол и спечелиха с 3:2.

Според информациите Сорентино дори временно е бил изгубил съзнание на терена. Сега той публикува своя снимка от болницата, на която е видно превръзката на счупения му нос и обездвижващата шина на врата му.

„Благодаря на всички за пожеланията, добрите думи и подкрепата. Имаме невероятен отбор и бяхме на крачка от подвиг. А Кристано остави своя отпечатък върху мача“, написа вратарят в социалната мрежа, прибавяйки смеещи се емотикони.

В последваща своя публикация в „Туитър“ Стефано Сорентино разкри, че е получил съобщение от Кристиано Роналдо, с което петкратният носител на „Златната топка“ му поднася своите извинения и му пожелава бързо възстановяване.

ПРОГРАМА, КЛАСИРАНЕ И РЕЗУЛТАТИ В СЕРИЯ "А"