Руските национали Александър Кокорин и Павел Мамаев ще получат забрана никога повече да не играят професионално футбол. Припомняме, че двамата, в нетрезво състояние, пребиха зверски двама души в Москва в понеделник. Единият е държавен чиновник - директорът на департамента по автомобилната промишленост и железопътното строене към Министерството на промишлеността и търговията Денис Пак. Той помолил футболистите да говорят по-тихо. В отговор двамата го нападнали словесно, а след това със стол, юмруци и ритници.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

27-годишният Кокорин и Мамаев (30 г.) ще бъдат изключени завинаги от регистъра на руската федерация по футбол. Договорите им - съответно със Зенит и Краснодар, ще бъдат анулирани преждевременно.

Руските национали-побойници ще претърпят и жестоки финансови загуби. Всеки един от тях има да получава по 3 милиона евро до следващото лято под формата на заплати.

Всеки момент се очаква те да бъдат официално подведени под съдебна отговорност в родината им. Очаква ги затвор с ефективна присъда до 8 години лишаване от свобода.