Феновете на Реал (Мадрид) и Манчестър Юнайтед купонясват заедно в Скопие в очакване на финала за Суперкупата на Европа, предаде репортер на БЛИЦ от мястото на събитието. Двубоят е от 21:45 часа тази вечер на стадион "Филип II". 

Един срещу друг се изправят отборите на победителя в Шампионската лига - Реал (Мадрид) и триумфиралият в Лига Европа състав на Манчестър Юнайтед.

От ранни зори Скопие заживя с мача. От сутринта в македонската столица започнаха да пристигат фенове на двата гранда от различни точки на планетата. Има и много българи. Представителите на официалния фенклуб на Манчестър Юнайтед в България също пристигнаха преди няколко часа в Скопие и разпънаха знамената си. 

Хиляди фенове на двата отбора са се събрали на площад "Македония", където запиват заедно и купонясват. Обяснимо решението на ужасната 38-градусова жега е студената бира, с която двете агитки вдигат наздравици. "Червените дяволи" и запалянковците на Кралския клуб се забавляват, като за момента няма ексцесии. 

Феновете имат възможност да се радват на трофеите от Шампионска лига, които са изложени в специален кът. На площада има и огромна видео стена, на която запалянковците без билети за стадиона ще имат възможност да гледат футболната битка.
 
За доброто настроение на феновете от цял свят се грижи оркестър, който допълнително повдига градуса с изпълненията си.