Звездата на Ювентус Кристиано Роналдо събра погледите преди да влезе в сградата на съда в Мадрид. Португалецът се яви на изслушването, придружаван от половинката си Джорджина. Двойката се усмихваше, докато преминаваше покрай множеството камери и фотообективи на път за залата. 

Роналдо ще бъде изслушан, за да бъде ратифицирано споразумението, което постигна по обвиненията в данъчна измама. По тях петкратният носител на „Златната топка“ вече плати сума в размер на 13,4 милиона евро. 

Winbet - удвои тръпката от победата! (18+)

Логично интересът към завръщането на Кристиано в Мадрид е огромен. Множество журналисти посрещна Роналдо и Джорджина, като звездата не пожела да говори пред представителите на медиите на влизане в съдебната зала. Португалецът единствено раздаде автографи на фенове. 

Както стана ясно, очакванията са Роналдо да се признае за виновен по обвинението в укриване на данъци. Звездата вече сключи споразумение с испанските данъчни, като днес това трябва да бъде официализирано. 

В същото време в една от съдебните зали течеше заседанието на Шави Алонсо, който има подобни обвинения като тези на Роналдо.