Българският полузащитник Антони Иванов стана свидетел на страшна гледка по време на среща от втория кръг на румънското първенство. 23-годишният софиянец игра цял мач за Университатя (Крайова) при победата с 2:0 над Динамо (Букурещ) като гост.

Срещата беше белязана от разминалата се ужасна трагедия. Треньорът на домакините Еуген Нягое получи сърдечен арест по време на двубоя и се срина на резервната скамейка. Той веднага получи медицинска помощ и беше откаран в болница. Телевизионните камери показаха, че играчите на тима от Букурещ плачат, а феновете на отбора са уплашени.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Според информациите от Румъния именно намесата на клубните медици на Динамо е спасила живота на 51-годишния специалист. Използването на намиращия се на стадиона дефибрилатор е било решаващо, а  Нягое е бил върнат в съзнание още на терена и след това качен в линейката.

Запознати твърдят, че в последните дни треньорът на Динамо (Букурещ) рядко се е хранил, но пък е прекалявал с употребата на кафе и цигари. Специалистът е бил подложен на огромно напрежение заради разногласия с клубната управа.