Бившият футболист на Левски Гари Родригес може да осъществи голям трансфер. Националът на Кабо Верде, който в момента играе за Галатасарай, е обект на засилен интерес от страна на елитния английски Нюкасъл. Интересът на "свраките" към крилото датира от година, като вече имаше два опита за такъв трансфер, но неуспешни.

Мениджърът Рафаел Бенитес е останал впечатлен от изявите на Гари с екипа на “Джим Бом” и държи да го има в редиците си наесен. “Свраките” вече пратиха две оферти за Родригес - едната в началото на сезона, а другата този януари, които обаче бяха отхвърлени от ръководството на Галатасарай.

Очаква се през лятото “джордитата” да вдигнат мизата до 10 млн., които най-вероятно ще удовлетворят желанието на турския гранд.

Гари Родригес игра на “Герена” в между 2012 и 2014 година, като с екипа на “сините” записа 47 мача и 21 гола във всички турнири. Силните му изяви с Левски не останаха незабелязани и в началото на 2014-а юношата на Фейеноорд премина в елитния испански Елче. Година и половина по-късно Гари прие предложението на гръцкия гранд ПАОК. Миналия януари 27-годишното крило бе продадено за 3,7 млн. евро на турския гранд Галатасарай. Край Босфора Родригес до момента има 31 мача и 3 гола във всички турнири.