Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов се изказа публично за скандала между мениджъра Жозе Моуриньо и френския национал Пол Погба, чийто отношения на „Олд Трафорд“ се влошиха сериозно. Халфът критикува лошите резултати на тима, а португалският специалист му отне капитанската лента. Според Бербо двамата трябва да постигнат разбирателство в името на клуба.

„Ако сте капитан или заместник-капитан, няма нищо лошо в това по-често да говорите от името на своите съотборници. Това обаче не трябва да става в медиите, защото не помага на никого. Публичното изразване на тези аргументи е за доброто само на самите медии. В модерния футбол, играчите са много мощни, те са звездите на шоуто. Нормално е да имат мнения, но те трябва да бъдат подкрепени. Изненадан съм, че се стигна до този етап. Това нещо наистина трябва да остане вътре в клуба. Вие сте възрастни, разберете се в съблекалнята“, написа Бербатов в колонката си за Betfair.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„Моуриньо взе капитанската лента на Погба и той сигурно го е провокирал, за да се стигна до подобна ситуация – независимо дали става дума за коментари след мач относно играта на отбора или нещо друго. Но тези аргументи засягат всички в отбора и започват да оказват влияние на представянето на тима на терена. Футболът трябва да бъде за това, което се случва на терена, а не кой има по-голям к*р. Това е глупаво положение“, добавя българинът.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА