Фен на Лестър шокира други привърженици на "лисиците", след като направи меко казано срамни действия.

Както е известно, собственикът на отбора от Висшата лига Вичай Сриваданапраба почина след катастрофа с частния си хеликоптер край стадиона на Лестър - "Кинг Пауър". Е, в събота "лисиците" се завърнаха за първо домакинство (срещу Кардиф 0:0) на своя стадион след трагичния инцидент, а от клуба бяха осигурили за всички присъстващи фенове торбичка, съдържаща шалче, плакат, ключодържател  и специална програма с лика на Сриваданапраба. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Един привърженик се възползва от това и пусна своя пакет в интернет за продажба на цена от 314 паунда, което бе определено от други фенове на Лестър като "меко казано неуважително". Впоследствие стана ясно, че друга част от симпатизантите на "лисиците" пък не са получили своята торбичка, тъй като някои хора са взимали по повече от една от съседните седалки. 

"Има хора, които се възползват от такъв жест и го вземат за злато, а аз имам член на семейството, който просто искаше да присъства на събитието", пише разочарованият фен на Лестър Гел Хъмбърстън в социалните мрежи.