Треньорът на Славия Златомир Загорчич видимо не остана доволен от загубата с 1:2 от ЦСКА на "Българска армия". Той бе доста афектиран след края на срещата и отправи критики към играта на "армейците" и хора от щаба им.


"Не искам да коментирам мача, защото ще кажа много глупости, питайте ме нещо друго. Не искам да си говорим, но питайте ме какво ви интересува. Този ЦСКА, този начин, по който той играе футбол, просто не ми харесва. С тези дълги подавания, с този натиск - това не е ЦСКА. Провокирате ме", каза Загорчич.

"Най-много ме ядоса от мача - не е на терена, а е от пейката, много съм ядосан от отношението на някои хора от пейката. Много съм ядосан, честно ви казвам. Беше ми много гадно, нищо умно няма да кажа сега за мача", добави треньорът на Славия.

"Мисля си, че колегите трябва да имат уважение към нас. А начинът, по който се радваха много ме ядоса, аз нямам думи просто. Това не е достойно за футболен клуб като ЦСКА. Касае за отношението между хората, ние сме колеги. ОК, честитя им победата. Биха ни 2:1, нека станат шампиони, но с тази игра нямат шанс. Не искам да говоря повече", продължи Заги.

"Какъв сърбин е Ел Маестро, не знам, имената на сърбите завършват на "-ич", отговори Загорчич на репортера на Диема относно това, че двамата с наставника на ЦСКА Нестор Ел Маестро са сънародници. 

"В играта на моя отбор видях много позитивни неща, видях да се борят по терена. Получихме два нелепи гола, вкарахме си нашето положение, но не ни се получи крайният изход. Моля ви се да приключим с отзивите", завърши треньорът на Славия.

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019