Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе доволен след победата с 1:0 срещу носителя на трофея от миналата година Ботев (Пд) и класирането за финала на турнира за Купата на България с общ резултат 2:2 и гол на чужд терен. Съперник на "белите" във финала ще е победителят от другия полуфинал между Левски и ЦСКА. "Сините" имат два гола аванса след първата среща като символични гости.

“Бяхме наясно, че няма да има много голове. Имахме и късмет. Противникът да направи една грешка и ние я използвахме. Нормално е да има напрежение. И двата отбора играха предпазливо, което е нормално на този етап за Купата. Изиграхме днешния мач дисциплинирано. Не видях нашата дузпа. Трябва да видя видеоповторение от двете ситуации", коментира след мача Загорчич.

"Купата е една голяма награда за всички момчета в съблекалнята. За нас е важно да я спечелим. Ще излезем и ще опитаме да излъжем следващия противник. С който и да играем, ще опитаме да спечелим. Убеден съм, че няма да е лесно на финала. Ще бъдем готови и момчетата ще се раздадат”, допълни сръбският специалист.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ