Президентът на Славия Венцеслав Стефанов възпламени истинска бомба пред БЛИЦ, като обяви, че има голяма вероятност Георги Петков да пропусне гостуването на Лудогорец в събота. Това е така, защото вратарят на "белите" е призован в петък пред Етичната комисия към БФС, където трябва да даде обяснение за скандала с Кирил Десподов.

"Призовавам БФС да свика заседанието на Етичната комисия утре, а не в петък, защото ако остане, както сега, то тогава Петков няма как да пътува до Разград с отбора. Аз нямам възможностите на Силвио Берлускони и не мога да му осигуря самолет, който да го вземе от София и да го транспортира в Разград", заяви пред БЛИЦ Венци Стефанов.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Президентът на Славия е напълно съгласен с призива на БЛИЦ Десподов и Петков да се срещнат и да се сдобрят. "Сигурен съм, че Гошо Петков няма да има нищо против да се види насаме с Десподов и двамата да изяснят отношенията си. В крайна сметка футболът е само една игра и феновете и играчите не трябва да се правят трагедия от една загуба. Трябва да има феърплей, а не да се стига до неприятни сцени, дори и до протести. Футболът се прави в името на феновете и те не трябва да се оставят да бъдат манипулирани", подчерта Стефанов пред БЛИЦ.
ИВАЙЛО КРАЧУНОВ

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019