Стадион „Славия“ в столичния район „Овча Купел“ трябва да светне в началото на ноември, пише „Тема Спорт“. Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че първият исторически мач на осветление се очаква в уикенда на 10 ноември срещу Локомотив (Пловдив).

„Теренът е изцяло сменен, нов е. От другата седмица започваме изграждането на осветлението. Надявам се, че в първите дни на ноември ще се върнем в „Овча Купел“. Дано до 10 ноември, когато приемаме Локомотив (Пловдив), за стане. Поне от фирмата изпълнител така са ми обещали“, коментира Стефанов.

„Нормално е да сме колебливи на този етап от първенството. Имаме доста нови играчи, но не се притесняваме. Нещата ще си дойдат на мястото“, добави босът на „белите“.

„Все се надявам, че тази година ще е последна на шестица и осмица. Мисля, че ще решим този въпрос веднъж завинаги,“ призна членът на Изпълкома на БФС.

„Ние нямаме интерес към Владимир Гаджев. Не се вписва в концепцията ни. Няма индикации за повече нови попълнения“, завърши президентът на Славия.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019