Георги Петков ще пропусне трети пореден мач на Славия. Опитният вратар, който е контузен, не попадна в групата за срещата с Витоша (Бистрица). Двубоят от третия кръг на Първа лига е от 20:30 часа днес на "Васил Левски". 

Очаква се и днес вратата на Славия да пази Антонис Стергиакис. Треньорът Златомир Загорчич изрази мнение, че днешният съперник на неговия тим Витоша (Бистрица) е коренно различен отбор от миналата година. 

"Няма да ни е лесно, ще бъде труден мач. След отпадането от евротурнирите трябва да се концентрираме върху шампионата. Излизаме максимално мобилизирани за трите точки. И дума не може да става за подценяване. Ще играем мач за мач, ще гоним максимум точки и ще видим къде ще завършим в края на първенството", коментира пред "Тема спорт" Загорчич. 

Групата на Славия:  
Антонис Стергиакис, Емануеле Джерия, Андреа Христов, Милен Гамаков, Димитър Буров, Димитър Велковски, Неманя Иванов, Александър Станисавлевич, Емил Мартинов, Владислав Узунов, Галин Иванов, Георги Йомов, Славчо Шоколаров, Филип Кръстев, Кристиян Пешов, Момчил Цветанов, Янис Карабельов, Цветелин Чунчуков и Милчо Ангелов

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019