Националите на Славия Ивайло Димитров и Иван Минчев са обект на интерес от клубове от чужбина. БЛИЦ СПОРТ научи, че руснаци и поляци имат мераци към ключовите футболисти на "белите", които играят силно с екипа на най-стария столичен клуб. Много е вероятно Косъма и Минчев да се разделят със Славия тази зима.

Както вече стана ясно, договорът на голмайстора изтича на 31 декември. Нападателят, който има 7 попадения в Първа лига този сезон, отдавна има желание да продължи развитието си зад граница, но винаги е бил лоялен към Славия и дава най-доброто от себи си за "белите" във всеки мач - нещо, което прави и Иван Минчев. Босът Венци Стефанов вече намекна, че може да се стигне до раздяла с Косъма, казвайки, че му е време да заиграе в чужбина. 

Минчев също е в полезрението на клубове зад граница. Емисари на руски и полски отбори са останали доволни от представянето на двамата слависти в мачовете на "белите", които са гледали на живо тази есен. Договорът на Минчев със Славия е до лятото. Халфът има 5 гола и 5 асистенции от началото на първенството.

Утре на "белите" предстои гостуване на Етър от 1/4-финалите за Купата на България. Двубоят на стадион "Ивайло" е от 17:30 часа.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018