Офанзивният полузащитник на Славия Галин Иванов бе награден за най-добър играч на 16-ия кръг на Първа лига, след като отбеляза два гола за успеха в столичното дерби със Септември. "Белите" спечелиха с 4:1 и се изкачиха до осмо място в класирането с актив от 20 точки, като Иванов бе в основата на още един от головете, макар той да бе записан като автогол на Румен Трифонов. Доброто представяне на бившия халф на Левски му донесе 9 гласа в традиционната анкета сред треньорите и по този начин той победи голмайстора на Лудогорец Клаудиу Кешеру, който получи 4 гласа.

"Това ни е целта - да влезем в първата шестица. Доколко ще успеем, времето ще покаже. Мисля, че имаме сили и ще показваме, че имаме потенциала да влезем в първата шестица. Ако успеем да спечелим Купата, това ще е един подарък за нас. Трудно е, но не и невъзможно", каза звездата на Славия след награждаването в Пресклуб "България".

Той сподели, че все още не ясно дали ще остане при "белите" и след Нова година. "В момента искам да си свърша работата в Славия, да ми изтече договорът декември месец и тогава ще мисля какво ще правя. Естествено, че всеки футболист иска да играе в чужбина, така че ако излезе добра оферта, разбира се, че ще премина, но не на всяка цена. Славия ми е на сърцето, Славия е моят дом, така че след Нова година ще стане ясно", коментира още Галин Иванов. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма