Треньорът на Реал (Мадрид) Зинедин Зидан очаква спокойно утрешния реванш срещу ПСЖ от 1/8-финалите на Шампионската лига. „Кралският” клуб спечели първата среща с 3:1, а утре гостува на „Парк де Пренс” от 21:45 часа българско време.

„Ние сме тук, за да изиграем мача. Всички са готови и концентрирани. Свикнали сме с напрежението. Играем 11 срещу 11 на терена и има един съдия, който трябва да си върши работата. Ние трябва да мислим за нашата си игра, атмосферата ще е гореща. Искам да направим един великолепен мач. Не можем да контролираме какво ще се случи утре. Ако те поведат, трябва да сме готови за вероятностите. Ние трябва да изиграем 90 минути или повече един страхотен мач”, сподели Зидан на пресконференцията преди мача.

„Неймар е изключителен играч. Отсъствието му обаче не променя нищо, защото те имат много мотивирани играчи, за да изиграят великолепен мач. И за двата тима утре ще бъде трудно. Ди Мария може да играе на всяка позиция, движи се много добре и има добър удар. Играчите трябва да са на 100% готови, никога не бих заложил на такъв, който е на 70% готов. Утре е мач за класиране на 1/4-финалите и трябва да играем футбол”, допълни френският специалист.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА