Кипърският първенец АПОЕЛ (Никозия) победи литовския Судува с 1:0 в реванш от първия квалификационен кръг на Шампионската лига, но въпреки това отпадна с общ резултат 2:3. Българският защитник Живко Миланов игра цял мач за домакините, които стигнаха до успеха с попадение на Микаел Поте (20) от Бенин. Това попадение обаче не се оказа достатъчно за кипърците, които бяха загубили с 1:3 в първия мач и така бяха елиминирани рано от турнира.

Финландският ХИК победи исландския Викингур с 3:1 и продължава напред с общ резултат 5:2. Всички голове в мача паднаха до средата на първото полувреме. Клаус (1), Менса (10) и Ягуби (19) решиха всичко в полза на финландците, а Ватнамар (21) върна едно попадение за гостите, но то се оказа без значение.

Повече драма имаше в сблъсъка между Ла Валета и Кукеси. След нулево равенство в първия мач, реваншът завърши 1:1 и благодарение на гола си на чужд терен албанският първенец си осигури място в следващата фаза. Сантяго Малано (67) откри за домакините от Малта, но Иракли Джария (84) изравни. В добавеното време Кукеси остана с човек по-малко след червен картон на Вангиел Згуро, но удържа изгодния резултат.

Шведският Малмьо срази косовския Дрита с 2:0 и го отстрани с общ резултат 5:0. Страндберг (55) и Ларсон (60) вкараха головете за домакините в реванша.

Израелският Апоел (Беер Шева) победи естонския Флора (Талин) с 3:1 и с общ резултат 7:2 го елиминира. Езра (15), Маман (26) и Меликсон (48) бяха точни за домакините, а Алику (86) се разписа за гостите в края на мача.