Валенсия се изправя тази вечер от 22:00 часа срещу Ювентус в първи мач и за двата тима от груповата фаза на Шампионската лига. Треньорът на "прилепите" нареди "Старата госпожа" сред фаворитите за отличието, но обяви, че в тима не се страхуват от новата звезда на италианския шампион - Кристиано Роналдо. 

„Убедени сме, че ще се получи силен мач и ние ще натрупаме опит. Три години отсъстваме от Шампионската лига и сега очакваме с голямо нетърпение онова, което ни предстои“, започна Марселино.

„Нашата настройка е да играем, за да спечелим. Няма да отхвърлим нищо. Наясно сме срещу какъв тим се изправяме и излизаме с нагласата, че искаме да излезем от групите. Сега мислим как да спечелим срещу Юве, а след това ще се насочим към следващия двубой. Не отписваме нито един сценарий“.

„Ювентус е много боеспособен състав, победител, умеещ да оптимизира максимално ресурсите си в трудни ситуации. Предстои ни двубой срещу голям отбор, от историческа гледна точка и като качества. Сигурен съм, че това е един от претендентите за спечелване на Шампионската лига“, добави специалистът.

„Ювентус има търпение, той умее да чака своя момент, да се възползва от грешките на съперника си. Ние трябва да сме готови за това и да се противопоставим умело в защита. Изправяли сме се много пъти срещу Кристиано Роналдо. Доста пъти сме страдали, но не изпитваме страх от него“, категоричен бе Марселино. 

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19