Защитникът на Реал (Мадрид) Даниел Карвахал бе замесен в някои от спорните ситуации на първия четвъртфинал в Шампионската лига срещу градския съперник Атлетико (0:0) на „Висенте Калдерон”. Породиха се съмнения, че Карвахал дори е ухапал хърватския нападател на „дюшекчиите” Марио Манджукич, а подобно нещо се вижда и на стопкадър от ситуацията помежду им след почивката.

Хърватинът провокира бранителя, който след това го удари в гърдите и със сигурност заслужаваше да бъде изгонен за постъпката си, но положението не бе забелязано от съдиите. При борбата в тази ситуация обаче остават съмнения, че в определен момент Карвахал хапе Манджукич по ръката. В същия този момент обаче хъвратинът е хванал здраво с тази ръка бранителя за фланелката му и я дърпа.

„След срещата разбирам, че ме обвиняват, че съм ухапал съперник. Искам да е ясно, че не съм хапал никого, нито съм се опитвал“, отрече категорично след мача Карвахал.

Според испанските медии, УЕФА може да накаже Даниел Карвахал, ако се докаже по безспорен начин, че е ухапал Марио Манджукич. Ако се стигне до санкция, бранителят най-вероятно ще пропусне реванша на „Сантиаго Бернабеу” следващата седмица.

Преценете сами от видеото дали Карвахал наистина хапе Манджукич!