Ръководството на сръбския гранд Цървена звезда отвърна на обвиненията от страна на "L'Équipe" за участие в черно тото. Медията твърди, че бос на "звездашите" е заложил 5 милиона евро на загуба с 5 гола разлика от ПСЖ в Шампионска лига. Двубоят бе спечелен от парижани с 6:1.

„С гняв и разочарование Цървена звезда отхвърля днешното писание във френското издание "L'Équipe", внушаващо участието на нашия клуб в нечестни и непочтени действия и подозрения за уговаряне на резултата в мача срещу Пари Сен Жермен. Този материал може да нанесе сериозни щети върху репутаицята на Цървена звезда. Затова настояваме компетентните органи в Сърбия и Франция да разследват докрай тези съмнения, за да се стигне до истината. Днешните технологии и различни други механизми са прогресирали толкова много, че просто не е възможно този случай да остане неразрешен.

Цървена звезда очаква истината по случая да излезе наяве скоро и да отпадне всяко съмнение относно участието на член на нашия клуб в евентуални непристойни действия ", пишат от сръбския гранд.

ШАМПИОНСКА ЛИГА - СЕЗОН 2018/19