Лионел Меси най-после успя да вкара първия си гол във вратата на Челси. Голямата звезда на Барселона и световния футбол се разписа снощи при равенството 1:1 на "Стамфорд Бридж" в срещата от 1/8-финалите на Шампионска лига. Оказа се, че заслуга за края на черната серия има и Христо Стоичков, който също надъхал Лео за важното гостуване в Англия. 

Веднага след мача снощи българинът Кирил Евтимов успя да слезе на пистата на "Стамфорд Бридж" и да си направи селфи с Меси - нещо, за което мечтае всеки футболен запалянко. Двамата провели и кратък разговор, в който Лео разказал на бургазлията, че три дни преди мача с Челси е имал среща със Стоичков в Барселона.

"Още щом разбра, че съм българин, се усмихна и се съгласи да разговаря с мен. Беше много любезен. Радостен съм, че имах възможност най-после да се срещна и с Лионел Меси, тъй като от доста време се разминавахме. В крайна сметка обаче съдбата си знае работата", сподели Евтимов пред БЛИЦ СПОРТ, след като публикува селфито си с Меси.
 
За срещата му с голямата звезда съдействал бившият футболист на "сините" от Лондон Пауло Ферейра. Евтимов възнаградил португалеца с две бутилки българско вино. Бургазлията освен това успя да си направи снимки и с други играчи на Челси и Барселона, но несъмнено най-скъп спомен му остава срещата с Лео Меси. Ден преди първия мач от 1/8-финалите Евтимов разговаря за кратко и с Еден Азар, а снощи гледа двубоя от ВИП ложата на "Стамфорд Бридж". В четвъртък българинът ще бъде и на "Емирейтс" за мача на Арсенал с Йостерсунд от Лига Европа. Там Евтимов ще се срещне със своя добър приятел Робер Пирес.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА