Цървена звезда постигна сензационна победа с 2:0 над Ливърпул на стадион "Райко Митич" в среща от четвъртия кръг на група "С" в Шампионската лига. Под светлината на прожекторите снощи попадна едно непознато момче - Милан Павков. 24-годишният нападател, родом от Нови Сад, реализира и двете попадения в срещата. Обяснимо Павков е на седмото небе от щастие и не може да повярва на случилото се.  

"Уникално! Емоциите са много големи. Това са най-скъпите ми голове. Все още не мога да повярвам", коментира нападателят на Звезда, който се оказа, че не е получил предложение за нов договор, но след снощната паметна вечер нещата със сигурност ще се променят. 
 
"Да, чакам предложението за нов договор. Трудя се и искам да се развивам", амбициран е Милан Павков, който преминава в Цървена звезда през миналата година. Привлечен е от Раднички (Ниш), играл е още в Нови Сад, Войводина и други.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

През есента на 2016-а Павков вкарва на Партизан в мач, в който участие взима и Валери Божинов, установи проверка на БЛИЦ СПОРТ.

Сръбският нападател бележи за Раднички при равенството 1:1. През годините интерес към него са проявявали и "гробарите", но той заиграва в клуба на сърцето си - Цървена звезда.

Наказалият Ливърпул нападател е оценяван на 1 250 000 евро, пишат в Сърбия. За справка посочват и колко струват всички футболисти на "мърсисайдци" - над 520 милиона евро. 

"Получих над 1000 съобщения и нито едно не съм прочел още", коментира щастливият Милан Павков, който след мача снощи не си размени фланелката с някой от играчите на Ливърпул.

"Не практукувам смяна на фланелката с противника. Задържам я за себе си, а после мога да я подаря на някого. Вече е резервирана за определен човек, още от преди мача я бях обещал", призна Милан Павков.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2017/18 – КЛАСИРАНИЯ, ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ