Рязко спадна цената на билетите за Лудогорец - Базел. Мачът от Група "B" на Шампионската лига стартира в 21:45 часа на "Васил Левски" и ще бъде предаван по btv аction, както и в БЛИЦ директно с картина.

Очаквано трибуните на Националния стадион няма да бъдат изпълнени, както в домакинството на Реал (Мадрид), загубено с 1:2. Някои от закупилите си пакетни билети се чудят как да се оттърват от пропуска си за срещата с Базел, като дори препродават входния талон на по-ниска цена от обозначената на него. Човек на БЛИЦ съобщи от "Васил Левски", че му е предлаган билет за Сектор "Г" на цена от едва 5 лева.

На касите на стадиона има входни талони за всички сектори, но липсват купувачи. Ако все пак някой се запъти към каса, към него веднага се втурват хора, които му предлагат билет на по-ниска цена. Явно усещащи, че не могат да продадат ненужните им пропуски, черноборсаджиите са им свалили цената до само 5 лева. Иначе се предлагат входни талони и за 10 лева.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа