Тотнъм и Ливърпул ще определят носителя на трофея в Шампионската лига този сезон, а мениджърите на двата английски тима Маурисио Почетино и Юрген Клоп определиха титулярите си за финала. Мачът стартира в 22:00 часа българско време на стадион „Уанда Метрополитано“ в Мадрид. В двата състава няма изненади и наставниците ще разчитат на най-доброто, с което разполагат към момента.

Хари Кейн започва от първата минута за Тотнъм, след като досега лекуваше травма. Очаква се "шпорите" да действат с четирима в отбрана - Киърън Трипиър, Тоби Алдервейрелд, Ян Вертонген и Дани Роуз. Хари Уинкс, Муса Сисоко заемат позиции в средната линия заедно с Деле Али и Кристиан Ериксен, а Хюн-Мин Сон и Кейн са натоварени с офанзивни функции.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Добрата новина за мърсисайдци е свързана с пълното възстановяване на Роберто Фирмино, който ще води атаката на тима заедно с Мохамед Салах и Садио Мане. Наби Кейта обаче пропуска мача заради травма. В халфовата линия ще са Фабиньо, Джордан Хендерсън и Жоржиньо Вайналдум. Жоел Матип ще действа в двойка с Вирджил ван Дайк в центъра на защитата пред Алисон, а на бековете очаквано са Трент Александър-Арнолд и Андрю Робъртсън.

ШАМПИОНСКА ЛИГА, СЕЗОН 2018/2019