Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо призна, че воденият от него тим е бил надигран от френския шампион ПСЖ, който напълно заслужено се е класирал за 1/4-финалите на Шампионската лига. Парижани стигнаха до 2:2 след продължения при визитата си в Лондон. Така с общ резултат 3:3 и повече голове на чужд терен ПСЖ продължава напред.

„На два пъти държахме мача в свои ръце, но ПСЖ се оказа по-силен от нас. Те по-добре се справиха с напрежението. Мисля, че след като те останаха с 10 души на терена, това ни постави под още по-голямо напрежение да победим на всяка цена. В същото време съперникът нямаше какво да губи и просто показа своята игра. Не успяхме да се справим с това. Получихме два гола от статични положения, където организацията трябва да е ясна. Това са два гола, които ми е трудно да преглътна", коментира след мача Моуриньо.

"Говорих с играчите след мача, както винаги го правя. Не съм от хората, които ритат врати и бутат маси. Трябва да се успокоим и да анализираме грешките си. Трябва да хвърлим всички усилия, за да спечелим титлата в Англия, а ни остават още много срещи до края", допълни Специалния.