Един от големите любимци на публиката на ЦСКА и заклет фен на Ливърпул - Красимир Чомаков, логично е много щастлив след големия успех на световния колос. Грандът от "Анфилд" стана европейски клубен шампион за шести път, след като победи Тотнъм с 2:0 на финала в Мадрид. Чомаков преживява емоционално всеки мач на "мърсисайдци". БЛИЦ го потърси за коментар след успеха на любимия му отбор.

"Безкрайно съм щастлив. Ливърпул доказа, че е най-великият клуб! Няма спор, че е най-успешният в цялата история на футбола след Реал (Мадрид). Ливърпул дори е по-велик от Милан заради онзи финал в Истанбул през 2005 година", коментира Чомаков.

"Преди този финал не говорих много и не бях чак толкова ентусиазиран, защото миналата година бях оптимистично настроен преди финала с Реал, но видяхте какво се случи", каза бившият ни национал.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

"Поздравявам всички фенове на Ливърпул в България, те също са истински герои. Защото изстрадаха много и до последно вярваха. Те също като футболистите на Ливърпул са герои", продължи Краси Чомаков пред БЛИЦ.

"Клоп е напълно прав като казва, че това е само началото. Догодина Ливърпул със сигурност ще атакува шампионската титла на Англия. Отборът вече е сглобен. Титлата може да стане реалност само при две условия - ако не се продават футболисти и да се привлекат още няколко класни играчи", добави пловдивчанинът.