Треньорът на ПСЖ Унай Емери беше изключително разочарован от поражението на тима с 1:3 като гост на Реал (Мадрид) в среща от 1/8-финалите в Шампионска лига. Специалистът изрази мнение, че съдията Джанлука Роки е един от основните фактори за поражението на парижани.

"Казаха ми, че Рамос е играл с ръка. Аз не видях инцидента, но ако това е вярно, реферът трябваше да отсъди дузпа. Не става дума за справедливост. Мисля, че можем да обърнем нещата, ако съдийските решения не са против нас. Имам смесени чувства след този мач. Съперникът изравни след доста спорно съдийско решение. Преди това ние играехме добре, контролирахме топката и търсехме втори гол. Едно спорно решение обаче даде шанс на съперника да се върне в мача. Ако бяхме по-съсредоточени в предни позиции, и ако реферът свиреше по-справедливо, можехме да измъкнем равен или дори да победим, защото след 70-ата минута ние имахме по-добрите голови възможности.

Сега Реал е фаворит, защото те са носителят на трофея и спечелиха турнира три пъти в последните четири сезона. Ние обаче имаме своите шансове в реванша", смята Емери.

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА