Директорът на Реал (Мадрид) и легенда на клуба - Емилио Бутрагеньо, отправи предупреждение във връзка със жребия в Шампионската лига. Актуалният носител на трофея излиза срещу Ювентус на четъвртфиналите, а за последно двата тима се срещнаха в Кардиф на финала на миналогодишното издание на турнира, когато испанският гранд спечели своята 12-а купа в състезанието с 4:1.

“Играхме срещу тях на финала миналата година. Взаимно се познаваме отлично. Те винаги са опасни. Също като нас, Ювентус има манталитет на победител и играчи с големи качества. Ще е много равностоен сблъсък. Многократно са показвали на какво са способни.

Честно казано, мислех, че Тотнъм ги превъзхождаха в по-голямата част от двата мача, но от Юве показаха нужния характер, за да продължат напред. Това говори много за техния манталитет на победители, с който разполагат", коментира Бутрагеньо.

“Обикновено, да играеш у дома в реванша може да е по-добре, но срещу ПСЖ беше обратното и продължихме напред. Най-важното е отборът да играе добре и да е във върхова форма. В този турнир може да платиш скъпо за всяка грешка, така че трябва да внимаваме през всичките 180 минути”, допълни директорът на Реал.