Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяснимо беше много развълнуван след сладкото 1:0 срещу Базел. Първата победа за български клуб в груповата фаза на Шампионска лига дойде след късен гол на Йордан Минев. Защитникът се разписа в 92-ата минута и донесе трите точки на Лудогорец.

"Не ни вярваха, но ето, че първата победа е факт. Цяло второ полувреме ги надиграваме. Изиграхме перфектен мач, поздравявам момчетата", коментира доволният Дерменджиев.

"Отдавна съм го казал - не обръщам внимание на критиките, има хора за всичко. Уважавам всички. Поздравявам хората, които подкрепят и се радват на отбора. Тези хора ги докара Лудогорец на стадиона. Надявам се, че са доволни, че гледат хубави и истински мачове", каза треньорът на Лудогорец.

"Виждате, че играем добър футбол. Мачът в Швейцария ще бъде много различен. Тази вечер играхме много силно тактически, независимо че бяха с човек по-малко. Поздравявам всички футболисти и фенове, които ни подкрепят", добави Дерменджиев.

Всичко за Шампионската лига - състави, групи, резултати и класирания, новини и статистика можете да намерите ТУК!

Изминалите и предстоящите мачове в Шампионската лига, както и историята на досегашните надпревари можете да намерите ТУК!

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа